Posted on

Jelenleg az országban több mint 40 ezer Szép-kártya-elfogadóhely várja az egymillióhoz közelítő kártyatulajdonosokat, minőségi szolgáltatásaival. Csatlakozzon Ön is a programhoz, akár szolgáltató, akár munkáltató, vagy dolgozó!

Legyen Ön is Szép-kártya-elfogadóhely! Kössön munkáltatói szerződést! Ismerje meg kártyabirtokosként a plasztik nyújtotta lehetőségeket! Tájékozódjon a kibocsátók által kínált szolgáltatásokról, különlegességekről. Ha mindent tudni szeretne a Széchenyi Pihenő Kártyáról, legyen rendszeres olvasója honlapunknak! Miről tájékozódhat?

Ha szeretné, hogy vállalkozása még többet profitáljon, legyen Szép-kártya-elfogadóhely. A SZÉP Kártya program még több vendéget, még több ügyfelet hozhat Önnek, és a szolgáltatói szerződés is gyors, egyszerű és térítésmentes. Ügyfelei részére ráadásul többféle fizetési lehetőséget is biztosíthat, a SZÉP Kártya terminálok, az online felületek és a telefonos elfogadási mód segítségével is.
Munkáltatóként azért is megéri Önnek, hogy szerződjön a SZÉP Kártya-programba, mert így dolgozói részére egy modern, praktikus, tartós, és univerzális béren kívüli juttatási elemet biztosíthat, kedvező közterhek mellett. Emellett jelentősen csökkenni fognak a juttatással kapcsolatos adminisztrációs terhei. A szerződéskötési folyamat, valamint a kártyagyártás nem jelent költséget. A kibocsátó online felületén pedig könnyen, gyorsan intézheti a dolgozók részére a kártyarendelést, egyéb teendőket.

Munkavállalóként Ön kártyabirtokossá vált? Szeretné megtudni, mely alszámla mire jó, milyen szolgáltatásokat vehet igénybe a szolgáltatóknál? Látogasson el weboldalunkra! Írásainkból megtudhatja, hogyan aktiválhatja első használat előtt a pihenőkártyát, és hogyan igényelhet családtagjai részére társkártyát. Esetleg extra ötlete lenne a kártya felhasználására? Higgye el, van olyan Szép-kártya-elfogadóhely, ahol különleges szolgáltatásokat is kínálnak!