Posted on

A svédasztalos étkeztetés során a legkedveltebb tároló edény az elektromos chafing. Ezekhez a berendezésekhez elengedhetetlen a megfelelő méretű és minőségű Chafing betét, hiszen ez járul hozzá a rendezett és kulturált tálaláshoz. A chafing-oknak köszönhetően a vendégek pontosan tudni fogják, hogy melyik berendezés milyen ételt tartalmaz, így különösebb segítség nélkül el tudnak igazodni a több fajta főétel és leves között. Amennyiben ilyen étkeztetésben veszünk részt, érdemes lehet elolvasni a berendezések előtti információs táblákat, amelyeket pontosan rajta van, hogy milyen ételt találhatunk a tárolóban. Nagy előnye a chafing berendezéseknek, hogy amennyiben az ételek fogyóban vannak, a vendéglátósok úgy ki tudják cserélni a betéteket, hogy a vendégek semmi féle hiányt nem fognak észrevenni. A betétek több fajta méretben kaphatóak, így amennyiben több azonos darabot tartunk, könnyedén cserélni tudjuk őket. A mélyebb betétek a leves tárolására és tálalására a legmegfelelőbbek, így ugyanúgy melegen tarthatóak, mint a főételek.