Posted on

Az internet egyre jobban az életünk részévé válik. Nem csak a munkában, hanem a magánéletben is. A minap elcsíptem egy beszélgetést a parkban sétálva, ahol két hölgy beszélgetett
„Képzeld olyan beteg voltam, hogy nem bírtam még a boltig se elmenni. Ekkor eszembe jutott, hogy te az interneten szoktál vásárolni. Megkerestem az interneten a kedvenc boltomat, megvettem mindent, ami kellett és gyorsan házhoz is szállították.”
Ahogy a fenti példa is mutatja, az interneten történő vásárlás jelentősen megkönnyíti az emberek életét. Hiszen bárhol, bármikor akár egy mobiltelefon segítségével meg tudjuk venni, amire szükségünk van. Ezért is fontos, hogy a webáruházunk, ne csak számítógépen, hanem mobilon is tökéletesen működjön.
Jelenleg mobilról többet internetezünk, mint asztali gépről, ami igencsak kiemeli a mobilos fejlesztések fontosságát. Ha nincs mobilra fejlesztve egy weboldal, akkor keresőben is nehezebben találjuk meg, valamint elveszti azt az élményt, hogy pár kattintással percek alatt meg tudjuk venni a kívánt terméket.
A webáruházaknak nem is kérdés, hogy mobilra fejlesztett webáruházra van szükségük, különben vevőket veszítenek.