Posted on

A bolhák időnként robbanásszerűen képesek elszaporodni. Elsősorban háziállatok környezetében számíthatunk komoly fertőzöttségre. A bolhairtás során teljes felületi permetezést végzünk – irtószerrel kezeljük a padlószintet, kárpitos bútorokat, illetve a falakat egy méter magasságig. A bolha lárvák ellen IGR (Insect Grow Regulator) fejlődésgátló szert adagolunk, a biztosabb és tartósabb hatás érdekében. Mit tehetünk házilag a bolhák ellen?
A folyamatos takarítás a legjobb módszer, illetve állataink bolhamentesen tartása.
A bolha lárvája ugyanis hosszú idő alatt fejlődik ki, csak tartósan takarítatlan helyeken van esélye egy lakásban – az állandó takarítás ezt a lehetőséget kiiktatja.
A hézagos parketta és szőnyegpadló az, amely elősegíti a bolhák lárváinak rejtőzését és kifejlődését. A bolha szúrását gyakran összekeverik egy másik vérszívó rovar, az ágyi poloska okozta csípéssel. A poloska azonban kizárólag éjszaka szív vért, és takaróval nem fedett testtájakon szúr be elsősorban. A bolha viszont az ember ruházatában rejtőzik, és a ruha alatti testrészeket támadja. Cégünk ágyi poloska irtással és bolhairtással egyaránt foglalkozik, állunk megrendelőink rendelkezésére.