Posted on

Amikor az otthonunkban valamelyik háztartási gépünk meghibásodik, akkor az első feladatunk, hogy szerelőt hívjunk, aki minél gyorsabban megoldja a problémát.

De sokszor nem is gondolnánk, hogy a wc tartályunk is meghibásodhat, amit ha nem javíttatunk meg, akkor bizony nagyon sok víz folyhat el feleslegesen.

Biztosan sokan tapasztalták már, hogy a wc csészében szépen lassan csordogál a víz, ami bizony azt jelenti, hogy a tartály nem működik megfelelően. Természetesen ilyenkor sokan nekiállnak egyből szétszerelni a tartályt, de sokkal jobban járunk, ha hozzáértő szakembereket hívunk. Hiszen ha valamit nem jól teszünk vissza, akkor nagy bajt is okozhatunk, és eláztathatjuk az egész fürdőszobát.

A wc szerelő felméri a hibát, és ha megvannak a megfelelő alkatrészek, akkor gyorsan és szakszerűen meg is javítja a wc tartályt.
Az esetek nagy részében a leeresztő szelep vagy a töltő szelep meghibásodása okozza a problémát, amiket ha kicserélnek, akkor máris minden újra tökéletesen működik. Nem érdemes túl sokat várni a javíttatásra, mert ha nem cselekszünk időben, akkor nagyobb baj is lehet belőle, amit mindig jobb megelőzni. Gyakran nem is magával a tartállyal van a gond, hanem egyszerűen a lehúzó gomb nem működik, vagy lenyomás után nem megy vissza. Általában ezt az okozza, hogy szétakadt a szerkezet, amit egy mozdulattal vissza is tudunk illeszteni a helyére, és már tökéletesen fog működni.

Manapság egyre gyakoribb a beépített wc tartály, ami sokkal esztétikusabb és modernebb hatást kölcsönöz a fürdőszobának.

Természetesen ilyenkor egyből felmerül a kérdés, hogy akkor egy meghibásodás esetén mit lehet tenni, esetleg rögtön bontani kell. A falba épített tartályok esetében csak a csere jöhet szóba, ugyanis kifejezetten ezekhez lehet kapni javító szetteket, mert eleve úgy vannak kialakítva, hogy csak ki kelljen cserélni a leeresztő és a töltő szelepeket.
Ilyen esetben azonban nagyon fontos tudni, hogy nagyon speciális szerszámokra és megfelelő szaktudásra van szükség, hogy a tartály vízvezeték rendszere ne sérüljön meg. Ezért ezt a feladatot csak hozzáértő szakemberekre bízzuk, ezért egyből keressük a wc szerelőket, akiket éjjel és nappal is hívhatunk. A cég már több mint 10 éve foglalkozik ilyen tartályok javításával és szerelésével, így biztosan tökéletes munkát fognak végezni, ezért forduljunk hozzájuk bizalommal.

A kapcsolat felvétel történhet telefonon vagy elektronikus úton, így könnyedén elérhetjük őket, ha segítségre lenne szükségünk.
Higgyük el, hogy hosszútávon mindig jobban járunk, ha szakemberekre bízzuk a hasonló feladatokat, ezért forduljunk hozzájuk bátran, mert az áraik is nagyon kedvezőek, amiért cserébe tökéletes munkát fogunk kapni.

Teljesen mindegy, hogy az otthonunkban hagyományos tartályos wc van, vagy a modernebb beépített tartályos, mert a wc szerelők mindkét esetben tökéletes segítséget fognak nyújtani a számunkra. Nagy előnyük, hogy éjjel és nappal is a rendelkezésünkre állnak, így a legnagyobb kétségbeesésünkben is biztosan számíthatunk rájuk, ezért ne féljünk felhívni őket.