Posted on

Ma már a folyamatosan fejlődő technológiák által egyre nagyobb a választás szabadsága az üzleti életben is. Amennyiben Ön is a legjobb megoldást keresi cége számára az informatika terén, akkor válassza a DoclerWeb Kft.-t, hiszen a szerver hoszting terén vállalatunk valóban rendkívüli megoldásokat kínál ügyfelei számára. Általunk adottak az olyan remek szolgáltatások, melyek verhetetlenek mind a hazai, mind a külföldi piacon.

Nem kevesebb, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a professzionális szerver hoszting szolgáltatások esetében. Szakértelmünket mi sem bizonyítja jobban, hogy jelenleg is három kontinensen képviseltetjük magunkat, 300 elégedett ügyféllel rendelkezünk és jelenleg is 1500 szervert üzemeltetünk egyidejűleg. Mivel számunkra kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, így többek között a szerver hosting Budapest két távol eső pontján érhető el, ami által mindenki kitudja választani a számára leginkább megfelelő helyszínt. A maximális rugalmasság és a megbízhatóság így egyaránt adott.

A szerver hoszting esetében partnereink szervereit hálózatunkra kötjük, tehát szerver gépeiket ideális infrastruktúrájú, valamint légkondicionált géptermekben helyezhetik el igény szerint polcon vagy rack szekrényben. Természetesen biztosítjuk a felhasználóbarát környezetet, így többek között szükség esetén a szerverekhez a nap 24 órájában fizikai hozzáférést biztosítunk, valamint hiba esetén adott a telefonon bármikor elérhető adminisztrátor és a folyamatos hálózati ügyelet is.

Látogasson el Ön is internetes oldalunkra, ahol megismerheti a különféle szerver hoszting csomagokat és kitudja választani a leginkább megfelelőt elvárásainak függvényében! Ne feledje, a DoclerWeb Kft.-nél a lehető legjobb helyen jár, hiszen a színvonal és a kedvezményes árak is egyaránt adottak tisztelt ügyfeleink számára!