Posted on

Implantátum beültetése fájdalommentesen

Amikor olyan rossz állapotba kerülnek a fogak, hogy az egyetlen megoldást a foghúzás jelenti, akkor érdemes elgondolkodni az implantáción. Ez lényegében egy olyan fogászati beavatkozás, melynek során beültetésre kerül egy mesterségesen kialakított műfog, ami kinézetben és használhatóságban is szinte teljesen megegyezik az eredetivel.

Fogászati beavatkozás fájdalom nélkül?

Igen. Ha az implantátum Győr egyik legjobb fogászati rendelőjében kerül beépítésre, akkor a művelet teljesen fájdalommentes lesz. Az ott dolgozó szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a beavatkozás ne egy rémálom legyen a páciensek számára, hanem egy minimális kellemetlenségekkel járó művelet, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ismét szép, egészséges legyen a fogsoruk. Ennek ellenére sokan még a konzultációra is félve mennek el, mert a fogorvosi kezeléseket hosszú évek óta azonosítják a fájdalommal.

Elhivatottság, odafigyelés, magasfokú empátia

Az implantátum Győr rendelőjében is hasonló módszerekkel kerül beültetésre, mint az ország bármely más pontján, de itt olyan specialisták végzik el a fogászati beavatkozások, akik nap, mint nap rendkívüli elhivatottságról tesznek bizonyságot. Az asszisztensek és a háttérben dolgozók is maximális figyelemmel végzik a munkájukat, függetlenül attól, hogy fogászati, fogesztétikai, szájhigiéniai, vagy pedig arcesztétikai beavatkozás kerül napirendre. Mivel mindannyian tisztában vannak azzal, hogy a jelenlévők mennyire tartanak a fájdalomtól, ezért annyi időt szánnak a megnyugtatásukra, amennyi csak szükséges. Nem számít, hogy foghúzásról, fogtömésről, gyökérkezelésről, vagy pedig műfogsor felhelyezésről, paradontológiai műtétről, implantációról van-e szó, addig nem kezdik el a munkát, amíg nincs teljesen elérzéstelenítve az érintett terület.