Posted on

Az osztrák laminált padló gyártó 2014-ben lecserélte teljes laminált padló kollekcióját, és piacra dobta teljesen új

Ausztria legjelentősebb laminált padló gyártója a 2014-es Domtex kiállításon bemutatta teljesen új laminált padló kollekcióját. A Jepetto Parketta Stúdióban tett látogatásunkkor megtudtuk, hogy ez nem meglepő a Kaindtől.

Az osztrák cég ugyanis három évente mindig teljesen megújítja kínálatát, amit szó szerint kell érteni. A 100 dekorból álló 2014-es kínálata kizárólag új mintákból áll.

A 2014-es szortiment két jelentősebb kollekcióból áll. Az egyik a Classic Touch, melyben 7-8-10 mm laminált padlók kaptak helyet, a másik Natural Touch kollekcióban már csak 8, és 10 mm-es laminált padlók kaptak helyet.

A legjelentősebb különbség elsősorban a laminált padlók felületi kialakításában található, tudtuk meg a Jepetto Parketta Stúdiótól. Míg a Classic Touch esetében a felületi dombornyomás teljesen véletlenszerű, addig a Natural Touch eseténen ez minden esetben követi fa rajzolatát, ezáltal még inkább utánozva a fa természetességét.

A 100 dekorból álló megújult kollekció a Jepetto Parketta Stúdióban megtekinthető, ahol egy egyedülálló tervező is várja a látogatókat.