Posted on

Egy ideje töprengek azon, hogy mit kérjek a születésnapomra a szüleimtől. Sokáig gondolkodtam azon, hogy laptopot kérjek, vagy valami olyat, ami szezonális, így inkább egy Merida kerékpárt választottam. Laptopom már van, még nem kell ennél jobb.

Azt is fontos tudni, hogy miért. Tudjátok az én városom Veszprém, felújított kerékpárút, csodaszép táj, ráadásul jön a jó idő. Csak városi kerékpározás érdekel, esetleg ezzel mennék be az egyetemre. A hegyekbe nem nagyon járok, ráadásul egy jobb minőségű multifunkciós bringa azért már jóval többe kerül, mint amennyit nyugodt szívvel elkérhetek a szüleimtől erre.

Jó, de milyen Merdiát vegyünk és a legfontosabb kérdés, hogy hol? Azt eddig is tudtam, hogy a Merida bringák nem olcsók, ám minőségiek, így egy átlagos szupermarketben nem fogok találni minőségi kerékpárt, főleg nem Meridát. Irány a Google, ahol rá is találtam a BikeLand üzletére, ráadásul egy utcára van tőlem. Kibogarásztam melyik bringák jöhetnek szóba, majd a elmentünk a boltba, kipróbáltam hármat, majd elhoztuk ezt a matt fekete csodát:

 

Állat! A legjobb választás volt, ráadásul a tesóm is gyűjtött egy kis pénzt, így együtt járunk be az egyetemre. Bringázásra fel!