Posted on

Napjaink építészeti és gépészeti megoldásai megkívánják a magasban végzett munkát.

Sok esetben több emeletes házak homlokzatán kell valamilyen szerelési munkálatot végezni, vagy elektromos vezetékeket cserélni, javítani. Mivel régóta bevett szokás a vertikális építkezés, és sok szerelvényt nem lehet alacsonyra szerelni (pl. közlekedési lámpák, stb.) ezért elkerülhetetlen ez a fajta javítási technológia.

A magasban dolgozni viszont veszélyes, így mindenek felett szem előtt kell tartanunk a biztonságot és azt, hogy a munkások megfelelően legyenek rögzítve, ugyanúgy, mint ahogy a szerszámok használata is kiemelten fontos az ilyen technikájú munkáknál. A legpraktikusabb megoldás az ilyen elvégzendő feladatokra egy emelőgép bérlés.

A nagyobb cégek általában megengedhetik maguknak, hogy saját emelőkosaras gépe, vagy daruja legyen, viszont egy kisebb – csak időszakosan ilyen munkát végző – vállalkozásnak egyszerűbb, ha bérlik ezeket az eszközöket. A munka típusától függően több fajta gépet is tudunk bérelni erre a célra. Mindazonáltal, előzetesen mindenképp érdemes szétnézni a lehetőségek között, mivel számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre.

Egy átlagos kosaras emelő nagyjából tizenöt és húsz méter közötti magasságba képes felemelni az emelőkosarat, viszont azt érdemes megjegyezni, hogy ugyanilyen oldalirányú kilógásra már nem képes, így mindenképpen győződjünk meg róla, hogy a bérelni kívánt gép, tudja-e a számunkra szükséges emelési és kinyúlási magasságot is. Weboldalunkon megtalálja a rendelés mikéntjét és gépeink kínálatát, így mindenképpen lehetősége van a legjobb kosaras emelő árakat szem előtt tartva megrendelni a szolgáltatást.

Fontos még megemlíteni, hogy cégünk a bérbeadást az igények beérkezésének sorrendjében teljesíti, így érdemes minél hamarabb jelezni a kölcsönzési szándékot.
A bérelni kívánt gép típusának kiválasztásakor kérjük, mérje fel, hogy milyen magasságban fog történni a munkavégzés. Nem szabad ugyanis figyelmen kívül hagyni, hogy pl. egy 10 méter emelési magasságú kosaras emelő oldalirányban nem tud ugyanennyi méterre kinyúlni.

Amennyiben nem biztos a választa helyességében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot hogy tudjunk segíteni a döntésében. Megfelelő tanácsokkal tudjuk ellátni az emelő kiválasztásában, valamint a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésében.

Gépeink alkalmasak a legtöbb magasban végzett munkához mint pl. a magas fák lombkoronájának visszavágása, madárvédő vagy reklámok, díszítések felszerelése.

Továbbá alkalmas még filmforgatások kellékeinek rögzítésére, vagy éppen műemlékvédelemhez.

Nézze meg ajánlatainkat, informálódjon munkatársainktól, vagy weboldalunkról és rendelje meg gépeink valamelyikét, hogy biztonságosan végezhesse el a magasban a munkát. Ezen felül természetesen bármilyen egyéb emelési, vagy daruzási valamint speciális gépmozgatási feladatok megoldásával állunk tisztelt megrendelőink szolgálatára.