Posted on

Kifogyott a nyomtatódból a toner vagy a tintapatron? Akkor az Onlinetoner számodra a lehető legjobb megoldás!

Ez a toner és tintapatron webáruház az a hely, ahol gyakorlatilag az összes, Magyarországon elterjedt nyomtató típushoz vásárolhatsz kellékeket alacsony áron, és magas minőségben.
Eredeti, gyári nyomtatókellékeink természetesen minden igényt kielégítenek, hiszen közvetlenül a nyomtatók gyártóitól érkeznek. Bár áruk viszonylag magas, alkalmazásuk mégis megéri olyan esetekben, amikor bármilyen fennakadás a munkamenetben elfogadhatatlan, mint például egy irodában, vagy más munkahelyen. Emellett leginkább azok választják, akiknek kizárólag a minőség számít, és a vételár csupán részletkérdés.

Ezzel szemben otthoni használatra valószínűleg sokkal jobban megéri utángyártott tintapatronjaink és tonerjeink közül választani. Az „utángyártott” kifejezést hallva sokan valami silány termékre gondolnak, ez azonban esetünkben nem is állhatna távolabb a valóságtól. Az utángyártott, másnéven alternatív kellékek ugyanis az eredeti termékek minőségi replikái, amik megbízható beszállítók gyártósorairól kerülnek kínálatunkba. Bár a nyomtatás színvonala épp olyan, mint eredeti kellékek esetén, el kell mondani, hogy a kompatibilis termékeknek az előnyök mellett hátrányai is vannak.

Bár nem túl gyakran, előfordulhat, hogy a nyomtató nem ismeri fel az utángyártott tintapatront vagy tonert. Természetesen vannak egyszerű trükkök, amik ilyen esetben segítenek megoldani a problémát, azonban ez mindenképpen plusz időbe és energiába kerül.

Léteznek még eco nyomtatókellékek is, azonban ezek használata a legtöbbször alacsony áruk ellenére sem éri meg igazán, ezért ilyen termékeket nem forgalmazunk.

Ezzel szemben kínálunk minden mást, amire csak szükség lehet nyomtatáskor. Webáruházunkban többek között faxfóliák, hulladékgyűjtő tartályok, chipek és papíráru széles választéka található.
Keress minket még ma, hiszen szakértői ügyfélszolgálatunk minden felmerülő kérdésedre készséggel válaszol!