Posted on

Amikor egy új épület esetén a fűtés mellett a hűtést is meg kell oldanunk, egy hőszivattyús megoldás kézenfekvő választást jelent.

A hőszivattyúk jellemzője, hogy nagymértékben hasznosítják a környezeti hőt, emiatt kevés elektromos áramot használnak; ez gazdaságos és környezetbarát működést tesz lehetővé. A hőszivattyúkat viszonylag egyszerű, illetve olcsó karbantartani és javítani is.

Meg kell még említeni azt is, hogy nem kell tartani sem gázszivárgástól, sem gázrobbanástól, ráadásul nincs szükség például gázkéményre vagy gáztervre sem.
Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltették a modern, takarékos és környezetkímélő hőszivattyús megoldások, az Ódor Klíma 2000 Kft a segítségére lehet. Magyarországon jelenleg kizárólag tőlünk vásárolható Windex hőszivattyú, hőleadó, fan-coil vagy folyadékhűtő; ezt a Windex Grouppal kötött szoros szövetségünknek köszönhető.

A Windex Group egy észak-olasz, magas színvonalú termékeiről híres vállalat, ami nem csupán Európában, hanem a világpiacon is aktív.

Hőszivattyút nem csupán új épületekbe éri meg beszerelni; ha a régi fűtési rendszert nem gazdaságos üzemeltetni, vagy költséges javításra szorul, érdemes lehet egy komplett modernizáláson elgondolkodni. Hosszú távon a csere valószínűleg jobban megéri.

Az általunk kínált Windex folyadékhűtők elérhető teljesítménye 5kW-tól egészen 1MW-ig terjed, aminek köszönhetően a lakossági mellett többek között ipari és kereskedelmi igényeket is ki tudunk elégíteni. Az erős mérnöki hátterünknek köszönhetően a gépek vezérlése és belső szerkezeti kialakítása is az igényekhez alakítható, emellett az építészeti sajátossághoz történő igazodás sem jelent számunkra akadályt. Nem ritka, hogy a megrendelők a hűtés során keletkező, nem elhanyagolható mennyiségű hulladékhőt sem szeretnék elpazarolni, hiszen a felhasználásával jelentős mennyiségű pénz takarítható meg; számunkra ennek megoldása sem jelent semmilyen gondot.
Kövessen minket a közösségi médián keresztül, amennyiben értesülni kíván legújabb akcióinkról, termékeinkről és híreinkről!