Posted on

A csokoládéról a legtöbb embernek az érzékek kényeztetése, a romantika, a bűnös csábítás és a plusz kilók jutnak eszébe. A csokoládénak számtalan fajtáját ismerjük, de bűnözhetünk e a sötét mellékhatások nélkül is? Természetesen igen! A Naturbiobolt webáruház gondolt az édesszájú vásárlóira is, ezért termékei között megtalálhatóak a diabetikus és a gluténmentes csokoládék is, amelyek íze versenyzik a legkiválóbb belga csokoládék különlegességeivel. A bio csoki ugyanolyan finom (ha nem finomabb), mint a minőségi édességek, azonban összetevőinek köszönhetően nem hizlalnak és cukorbetegek is fogyaszthatják. webboltban megtalálhatóak a kézműves csokoládékülönlegességek több fajtája is, melyek kakaóvajjal készülnek. A kakaóvaj nem növeli a koleszterinszintet. A kakaó emellett jót tesz a szívnek, értágító hatású és természetesen hangulatjavító. A kakaó és a benne található flavonoid segíthet a daganatos és érrendszeri megbetegedések megelőzésében. A kakaóban lévő antioxidáns lassíthatja az öregedés folyamatait, növelheti a stressztűrő képességet, éberséget, frissességet biztosíthat, javíthatja a memóriát és a koncentrációt.